16.12.06

un dissabte de mudansa i més...


torno a fer flyers. la tècnica ha evolucionat però segueixen sent flyers al cap i a la fi. aquest, el primer (clicar la imatge), per a una trobada-festa-mudansa per a un bon amic que torna a barcelona. ha agradat i m’ha agradat, també. seguiré fent coses. la mudansa, molt bé. érem més persones que mobles per pujar. i després vida de carrer per carrers antigaments prohibits de la ciutat comtal, fast food autòcton de la zona i encreuament de temes diversos amb gent diversa. ara el cap de setmana es redueix a una nit, aquesta nit, de bon pop a un espai per descobrir. amb gent diversa, coneguda i no tant. expectatives estranyes. el ja estudiat vestuari i el bon gust de boca dels èxits recents m’ajudaran a afrontar-ho. we’ll see.

6 comments:

Anonymous said...

genial, marc


m'alegro de veure't "enmarcha" un altre cop. el video de puta mare (i encara em mola més l'anterior amb el vi, més punki, menys comercial ;)

a veure si ens veiem aviat...

Laura said...

Hola marc,

que fort que fort, aquest finde tambe he estat de mudança, de la germana del meu novio, i nosaltres no erem mes gent que mobles, sino al reves, quatre gats i moltissims mobles, a pujar al quart pis sense ascensor... tinc mal als braços!!

per cert, encara no havia visitat el teu blog, molt xulo!!

ei, dijous arribo i em quedare una setmana, ens veurem no?

ptons!!

marc. said...

i tant q ns vorem, amb l'eva tb! ia veig q testas preparan x fer un blog tu tb e? acasapornavidad! see u*

Indeleto said...

Primer; ja he vist els videos. Molt xulos. Algun dia en faré jo també... no se quan. Queda clar que l'èxit rau en la senzillesa. Felicitats.

Segon; que tal dissabte? Al final et van portar algo els reis? ... o les reines?

Tercer; tinc son i mandra de treballar... comença a ser habitual

marc. said...

ei gerardo! m'alegru que hagis fet els deures. un dia unirem forces i farem coses molt xules (com abans, eh?)

...la meva reina res... bé, al raul sí amb la seva! ja t'explicarem. va ser tot mol raro. ns trukem abans d nadal que marxes!

[eva] said...

mha encantat el video. Mas vale tarde que never(a). Muas