20.12.07

frenètic

quan tens 1 setmana per la fi del món. i 1 setmana no és suficient i es converteix en una setmana de 9 dies, potser 11. quan sense ni saber com tires / tirem dos spots endavant, 1 i 2, en aquesta setmana llarga. quan t'has d'apuntar les coses cada 20 minuts, no, cada 10. o quan les trucades de cada 2 per 3 et recorden el que has de fer cada 4 per 6. quan necessites posar-te música tranquila com ara tunng, o encara més, final fantasy per pensar amb calma i lucidesa encara que sigui 1 o 2 cops al dia. perquè el cervell humà encara està poc desenvolupat (era un 10%?) per retenir tot el que et passa i fas i vols fer i el que has de fer d'aquí a 24 hores i el que necessiten per abans de la 1 i el que hauràs de recordar que facin o que et diguin d'aquí a 3 hores. i qui diu 3 diu 5. sense que sigui massa tard. perquè no saps com pero sempre sobrevius. i perquè, una mica, haurà valgut la pena. i perquè, després de tot això, ja serà nadal.

5 comments:

GERART said...

Parles com si després de Nadal no hi hagués feina, parles com si la resta de l'any no fos frenètic el món de la P. Encara que hi hagi diferents graus de frenetisme, la tranquilitat no existeix, peró la P mola!

Idoia said...

........que estrés.....ánimo!

Anonymous said...

infurelax.

Irene said...

ai com t'escolto i t'entenc!!!
Al món de les escoles ens passa això les 3 últimes setmanes de cada fina de trimestre.
I així he estat.
Ara, el món de les escoles té de bò que aquest esforç es veu recompensat en unes estupendes vacances. Dili vacances de nadal, de setmana santa o estiu.
Demà a les 15h seré oficialment de vacances fins al 8 de gener.
M'encanta!

Irene said...

ens hauriem de començar a organitzar i buscar alberg/hotel+cotxe de lloguer barato per l'alguer.
la eva va pagar bitllets i se'n lliure.
Ens hi posem la primera week del gener?
si?
d'acoooooooooooooooooord!