4.2.07



barcelona té aquestes coses: passes un matí assoleiat de febrer a la platja en bicicleta i a la tarda t'endinses pels carrerons del centre, plens de gent amb fam de compres, i et desvies per entrar a l'òptica més cool de la ciutat. t'emproves les enèssimes ulleres i t'agraden. et fas fotos. les ensenyaràs a tothom abans.



després quedes amb nous barcelonins adoptats com tu i planeges la nit, no està clara. vas a casa només el temps per canviar-te. proves amb el negre adornat amb un roboclauer que no veurà ningú en un local massa fosc i massa ple on arribes massa tard per descansar de la jaqueta. però som positius i ho passem bé fent broma i entonant un: "put your coats up in the air!" comença una setmana amb expectatives, canvis i novetats. :D

4 comments:

Anonymous said...

PUT YOUR COATS UP IN THE AAAAAAIIIIRRR!!!!!!!

AND THEN BRING IT TO THE TINTORERIAAAAAA!!!!

[eva] said...

Molen.

marc. said...

em... hola! per tots els que no llegiu i només mireu fotos. les ulleres encara no me les he comprat. ho estic estudiant. per això, espero comentaris!!!

Josep Maria said...

Olá ! Eu sou outro 4 olhos !! I ja saps que a mi m'encanten les ulleres. Quan més vistoses millor... i aquestes són negres i de pasta !!! M'agraden.