30.1.07



finalment l’han tancat. l’as, l’asco, l’as de putas, l’as de guarras… la discoteca primer dels diumenges a la tarda i últimament dels divendres nit perquè “no hi ha res més a granollers”. la nostra Sala Zeleste, la nostra Fac 51 Haçienda…

sempre he dit que mai podrem estar en el principi o el final d’un moviment, d’una escena important, formar part d’un esdeveniment gran com, jo que sé, la caiguda del mur de berlín, els inicis del grunge o del brit pop o el canet rock. sempre que veig tots aquests documentals sento certa necessitat de voler-hi pertànyer. potser la importància del fet depèn de la que representi per tu. va ser la discoteca del nostre poble. nosaltres hi vam ser durant onze o dotze anys. desde el principi i també l'última nit. una última nit que va ser com una nit qualsevol, i així és com ha de ser. 24 hour party people, ara toca una altra cosa.

audio: Smells like teen spirit / Nirvana

3 comments:

Anonymous said...

Noto cert trascendentalisme en el blog....serà que inconscientment s'ha fet un feed back del que és, ha estat i mai deixarà de ser?....oh dios, et trobes en una petita subetapa madurativa...??
Enhorabona Marc, t'estàs fent gran!!! ;)

marc. said...

veig que el trascendentalisme s'encomana eh? :)

Anonymous said...

mor una época, s'obre un nou periode... I sí, ens fem grans, volem una altra cosa però...què és això de que s'ha acabat el 24 hour party people?? jajaj, jo encara em sento jove!!!! ;)
bsito