24.11.07

hokusai+fluor



canvi de look al blog. és un primer pas. m'agraden les onades japoneses. com m'agraden els dibuixos de cares amb grans. com m'agraden els gifs animats. com m'agrada pavement. com m'agrada el formatge de cabra. com m'agrada el cine els dilluns. com m'agrada ser veí dels meus amics. com m'agraden els sopars a cases de poc coneguts de barcelona. com m'agrada tornar al sidecar aquesta nit. és un primer pas...

8 comments:

Irene said...

El blog ara sembla més fred. A mi m'agraden les onades i reconec que no sóc capaç de distingir-les d'entre les menorquines, gregues o japoneses. No m'agraden els gifs animats i els dibuixos de cara gran, no ho sé. Ara no en visualitzo cap. El formatge de cabra està de muerte. Sobretot si el calentes mig minut al microones i el poses a l'amanida tot desfet.Al cine no hi vaig quasi mai. A mi tmb m'agrada tenir els amics a 5 minuts. Mai et sents sol. Lo de les cases de sopars d'amics, em costa. Em fa massa vergonya suposo. Tornar al sidecar a l'hivern, sense abanicos de colores ni gotas de dancing-sudor, segur que és bò.
I de passos n'hi han d'haver més. Segur.

Josep Maria said...

Ei hola !!!

Jo estic una mica desaparegut, ho reconec... però és que he fet una mudança i encara em falten hores del dia per posar-me precisament al dia...

Pròximament fem un soparet a casa meva... a Badalona :P

emedemarta said...

mm...
hokusai+fluor

mola!

(·déjà-vu·)

emedemarta said...

per cert, aquest finde hi ha mercadillo, us hi apunteu?

(·déjà-vu x2!·)

marc. said...

eis jm! jo et segueixo a través de blogs i del q m'expliquen. tot un honor ser convidat a la teva república. tens bandera?

Josep Maria said...

M'acabes de donar una fabulosa idea... M'hi posaré en breu...

GERART said...

¡nelom sopaj sedano sel

vicenç said...

mmm m'havia oblidat q existien als blogs com q ara soc de cal fotolog... voto per un sopar a l'estranger, a la RJM, República Josep Maria!