19.5.08

desconnectat

porto uns dies sense ordinador i em temo que seguiré uns dies més... així que mentre no pugui actualitzar us deixo amb uns minuts musicals que em van molt bé per il·lustrar els meus plans pels proper dies: concerts i dancing! 
  

3 comments:

Anonymous said...

eissss noiiiii!!!!!
quant d temps!! acabo d vore ara les fotos d horteras i gilipollasssss...ja em contareu q va ser, pq vaig vore una foto al flog de l'ivette i em vaig quedar en les ganes de preguntar-li.
Suposo q tot va guai, q us monteu una festa detras d'una altra (per cert, enguany hi ha Sanse??) i q feu vida social sense parar d'actualitzar els fotologs, blogs i demés histories...jajajja
jo no tinc massa temps, i a part d q ja tenia ganes de deixar un comment fa temps, si vols q et diga la veritat estic una mica preocupada. Algú sap alguna cosa del David Abad??
Al seu mòbil no contesta. Al telèfon fixe de casa tampoc hi ha ningú...Al 2006 vaig fer una escapada a Mallorca i vaig quedar amb ell, i crec recordar que l'any anterior vaig parlar amb ell pel msn, però com que no entro mai no tinc ni idea d si està porai bambant o què...
En fi, si algú sap alguna cosa, ja em dieu algo, okis?? crec q tenies el meu mail, no??
molts bsts, a vore si algun dia vaig per barna i quedo amb el trio resplandor!!! (la ivette, el vi & you!!!)
muakaaaaa

emedemarta said...

jajajjaja!!
me partoo!

vicenç said...

homeee ja saps que pots comptar amb el meu vaio!